torstai 12. kesäkuuta 2014

Uutta pukkaa!

No niin, oli vain ajan kysymys milloin pyöräytän ilmoille toisen blogini. Tätä ajatusta olen pyöritellyt päässäni jo pitkään, itseasiassa jo ennen kuin blogeja edes bittiavaruudessa pyöri! Pitkään olen haaveillut jostain järkevästä tavasta "arkistoida" erilaisia teettämiäni ratsastusharjoituksia oman muistini tueksi ja mahdollisesti myös muille avuksi.

Olen pitänyt ratsastustunteja eri tasoisille ratsastajille jo yli 15 vuoden ajan, ja samalla ratsuttanut jonkin verran hevosia. Ammattipätevyyttä minulla ei ole, mutta vuosien mukanaan tuoma kokemus ja määrätietoinen omaan tekemiseen uskominen on tuonut (vaikka nyt itse sanonkin) aika hyvän taitotason ja näkemyksen.

Kaikki tässä blogissa näkemänne harjoitukset on käytännössä tehty joko itseni tai oppilaideni toimesta, joten ne pitäisi olla aika kivasti pureskeltuja ihan vaikka suoraan siirrettäväksi siihen omaan arkeesi!

Otan välissä kantaa myös muihin ratsastukseen liittyviin aiheisiin, kuten varusteisiin, ruokintaan ja mitkä nyt ratsastukseen olennaisesti liittyy, mutta pääpaino tulee kuitenkin olemaan mahdollisimman monipuolisissa harjoituksissa. 

Postaustahti ei välttämättä päätä huimaa, mutta toivon että teksti ja ohjeet ovat sen verran laadukkaita että näitä jaksatte odottaa vähän pidemmän aikaa!

Tervetuloa ratsaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti