sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Poikkeuksellinen postaus

Sikäli tämän blogin valtavirrasta poikkeava postaus että ei ole ollenkaan tuntisuunnitelmaa tai koulurataa tässä postauksessa vaan pelkkä kiitosvirsi!

Vaikka postauksia en ehdi kirjoittaa läheskään joka päivä, käyn kuitenkin päivittäin tarkastamassa mahdolliset kommentit jotta saan vastattua niihin mahdollisimman pian. Kommentteja ei näkynyt mutta tänään oli muuten aika erikoinen päivä!

Tämä blogi on kaikkien isojen blogien joukossa ihan pikkutekijä, keskimäärin 300 käyntiä päivässä, mutta tänään tuo käyntimäärä on jostain ihme syystä noussut yli 600!!!

Se on kuulkaa minulle tosi mukava juttu, ja vetää nöyräksi ja kiitolliseksi! Ja ennen kaikkea patistaa pitämään blogin tason vähintään korkealla, teidän lukijoiden vuoksi!

Kiitos ja kumarrus ja homma jatkuu, mutta sitä ennen haluan kysyä teiltä jotain:

Miksi tulit juuri tänään blogiini ja mitä sait täältä irti? Tuliko pettymyksiä vai ahaa-elämyksiä? Kerro kommenttiboksissa terveiset ja osallistu arvontaan, sillä kaikki tänään ja huomenna klo 12.00 (päivällä) mennessä lähetetyt kommentit osallistuvat Suomen Ratsutarvikkeen 50€ lahjakortin arvontaan.  Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi! Ja tottakai saa jättää postaustoiveitakin!

Kiitos ja homma jatkuu!

Sari

EDIT! Kiitos teille arvontaan osallistuneille kommenteistanne! Random org oli taas kovan tehtävän edessä ja arpoi kommentin numero 4 voittajaksi! Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla!
12 kommenttia:

 1. Heippa Sari, blogisi on syötteenlukijassa (Feedly) lukulistalla - eli kaikki postaukset luen sieltä kautta, enkä ole varma, näkyykö se lukijamäärässä. Piilolukijoitakin saattaa siis olla vähintään toinen mokoma! :) Tänään kuitenkin vierailin täällä sivustolla ihan "oikeastikin", kun Googlella haeskelin puomi- ja kavalettiharjoituksiin keskimääräisiä etäisyyksiä. Tällä blogilla on oma selkeä teemansa ja tonttinsa, tykkään kirjoitustyylistä ja monesti piipahdan myös hakemaan harjoituksia tiettyyn tarpeeseen. Kiitos sinulle! katja.jokisalo@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentista!

   Kiva että blogi on löytänyt oman paikkansa ratsastusmaailmassa, tätä salaa toivoinkin kun aikanaan ensimmäisiä kirjoituksia tänne naputtelin!

   Sari

   Poista
 2. Ratsastustehtäviä haeskelin netistä reilu vuosi sitten ja tänne blogiin eksyin. Siitä lähtien blogiasi olen lukenut ja tehtävät ovat olleet lähes viikottaisessa käytössä. Ja tänäänkin tänne tulin juuri kivoja tehtäviä löytääkseni. Täältä olen löytänyt paljon inspiraatoita ratsastukseen ja ahaa-elämyksiä liittyen mm. kuumuvan hevosen ratsastukseen, väistöihin ja ties mihin muuhun. Kiitos sulle siitä! :)
  eerika.imara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Onpa kiva kuulla että voin olla mukana harrastuksessasi näin virtuaalisesti! Erityisesti mieltä lämmitti tuo tieto että kuumuvan hevosen ratsastukseen olet saanut apuja, se on aina vähän hankala selittää tuollaisia "erityishuomiota" vaativien hevosten ratsastusta kun ei juuri sitä hevosta näe livenä.

   Sari

   Poista
 3. Eveltä sain vinkkiä sun blogista ja sitä kautta liittysin lukijaksi ja eilen satuin selaamaan uusia postauksia. :) Täällä on paljon hyviä treeni vinkkejä! :)
  linduli_8@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiva että olet löytänyt mukaan, teen parhaani tuottaakseni uusia postauksia kohtalaisen säännöllisesti!

   Sari

   Poista
 4. En muista yhtään mitä kautta alunperin blogiin päädyin, mutta säännöllisesti olen käynyt pohdiskelemassa erityisesti istuntaa ja apujen käyttöä ja teksteistä on ollut apua! Ja tietenkin itsenäiseen ratsastukseen saa paljon hyviä vinkkejä!
  hirveinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiva kuulla että blogista on ollut ja on toivottavasti jatkossakin apua, postaukset ovat onneksi "ajattomia" joten niitä voi selata ja pohtia vaikka kuinka usein!

   Sari

   Poista
 5. Mä käyn joka päivä katsomassa onko tullut uutta postausta. Etsin täältä ideoita vuokrahepan ratsastukseen, kun aina ei itse keksi mitä sitä tekisi :)
  - Terhi, sofie_66@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiva että olet mukana ja harmi että en pysty ihan joka päivä tuottamaan uusia postauksia, mutta onneksi arkistoissa on jo jonkin verran tavaraa josta toivon että saat ideoita ratsastukseen!

   Sari

   Poista
 6. Kiitos Blogista. Aloitin ratsastuksen 3 vuotta sitten, aikuisena. Näin vanhemmalla iällä oppiminen tapahtuu 'ajatuksen kautta' ei luonnostaan, keho on jäykkä ja itsesuojeluvaisto 'kehittynyt'. Blogi on selittänyt asiat yksityiskohtaisesti, miten tehdään, miltä pitäisi tuntua(!), miltä hevosesta tuntuu(!), miksi tehdään, miten sinne päästään. Olen käyttänyt näitä oppeja mielikuvaharjoitukseen ja ottanut jonkin yksityiskohdan (pidätys, myötäys, istunta, tasapaino, hevosen suoruus) osaksi ratsastustuntia omana painopisteenä. Oma ope on tosi hyvä ja muu ei näin aikuiselle kelpaakkaan, täältä ja kirjoista saan lisämausteen ja teorian. Innoissaan luen näitä postauksia, uudestaan ja uudestaan.
  - Melkein mummo-ikäinen aloittelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentista!

   Olen huomannut ihan saman että aikuisiällä ratsastuksen aloittaneet vaativat ihan erilaista opetusta kuin nuoremmat, ajatelleen ehkä enemmän hevosta, miten ja miksi se toimii niin kuin se toimii ja miltä se tuntuu ja miltä sen kuuluisi tuntua!

   Hyviä ratsastuksia sinulle ja kiva että olet mukana!

   Sari

   Poista