keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Blogin nosto hiljaisuudesta todellisuuteen

Moikka kaikki!

Niin siinä vaan kävi että kiire nimeltä työ ja omat hevoset ovat vieneet kaikki mehut viime vuoden loppupuolella, enkä haaveistani huolimatta ehtinyt edes avata tätä blogia.

Näin siinä välillä käy, mutta nyt alkaa näyttää siltä että alkaa löytyä tasapaino näiden asioiden kanssa ja pikkuhiljaa pääsen taas palaamaan tämänkin blogin pariin, jota niin kovin intohimoisesti olen rakentanut.

On ihana huomata että olette jaksaneet tänne palata yhä uudestaan, vaikka uusia postauksia ei ole tullutkaan ja pyrin saamaan postauksia ulos taas lähiaikoina.

Kaikkiin toiveisiin vastataan, vastausaikaa en osaa tässä kohtaa vielä sanoa.

Helmikuun loppupuolella olen viikon lomalla, joten uskoisin että silloin ehtisin kirjoittaa muutaman luonnoksissa olleen postauksen valmiiksi ja rakentaa siitä eteenpäin taas kohtalaisen säännöllisen postausaikataulun.

Vielä kerran kiitos että jaksatte käydä täällä, ja nauttikaa talvesta ja lumisista maastolenkeistä hevostenne kanssa, niin mäkin teen!

Sari


13 kommenttia:

 1. Heippa Sari!

  Älä ota turhaan paineita, täällä on niin paljon loistavaa materiaalia, että tärkeimpänä pidän itse, että tämä blogi löytyy jatkossakin vaikkei uutta asiaa tulisikaan jatkuvasti :)

  Mukavaa kevättalvea sinulle!

  Minna

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Olen juuri palannut heppailun äärelle monen vuoden jälkeen, ja tarkoituksena olisi pari kertaa viikossa käydä ratsastelemassa vuokrahevosella. Olen saanut jo olemassa olevista blogiteksteistä paljon hyviä ideoita, joten kiitos niistä!

  Tarkoituksena olisi kuitenkin opettaa avopuolisoani ratsastamaan, ja mietin, olisiko sinulla jotain vinkkejä ja ohjeita sellaiselle ihmiselle, joka ei ole ollut hevosen selässä kuin pari kertaa? :) Olisi kiva, jos saisi jonkun tekstin jonka pohjalta lähtisimme opettelemaan ihan perusjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ihanasta kommentista!

   Tein juuri postauksen kumppanin ratsastusuran aloituksesta, käy lukemassa se ja jos kaipaat vielä tarkempia ohjeita tai harjoituksia, käy täällä vinkkaamassa niin tehdään paranneltu versio!

   Sari

   Poista
 3. Ihanaa että jatkat blogia! Olisiko mahdollista saada ideoita maapuomeilla ja pienillä esteillä työskentelyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oletko käynyt jo lukemassa postaukset tunnisteella maapuomit? Teen kyllä lisää maapuomiharjoituksia, ja uskoisin että niistä luontevasti jatkan pienillä esteillä työskentelyyn.

   Sari

   Poista
 4. Olisi mukavaa jos jaksaisitja ehtisit väsätä muutaman uuden postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tästä se taas lähtee, kone on lähtenyt käyntiin ja tekstiä tulee!!!

   Sari

   Poista
 5. Mahtavaa nähdä, että blogi pysyy vielä pystyssä! Näitä tehtäviä on mukava ollut toteuttaa.

  Minulla olisi myös toive: tahtoisin lukea ideoita tunnista, jossa olisi vaativan tason hevoselle sopivia vaikeampia tehtäviä, kun sekä ratsastajalla että hevosella on asetukset kunnossa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lisäksi myös estekilpahevosen viikko-ohjelma kiinnostaa! 👌🏻

   Poista
  2. Moikka!

   Onpa kiva kuulla että joukossanne on myös vaativan ratsastajia, alan pikkuhiljaa työstää haastavampiakin harjoituksia ja tuntisuunnitelmia! Ja tuo estekilpahevosen viikko-ohjelma tulee varmasti myös, ellen sitä ole jo tehnyt?! Oletko käynyt lukemassa tunnisteella viikkosuunnitelma kaikki postaukset, en nyt meinaan muista oliko niissä jo estehevoselle sopivia suunnitelmia!?

   Sari

   Poista
  3. Heippa,
   mielestäni oon joo katsonut! Mutta edelleen kiinnostelee ne haastavammat tehtävät 💪🏼

   Poista
 6. Minua kiinnostaisi se miten lähtisit korjaamaan hevosen siirtymisiä, silloin kun hevonen jännittyy aina pienempään askellajiin siirtyessä ja niin sanotusti rysähtää. Hevonen on kuuma joten ns. vahva tuki ja punttaus jalalla ylöspäin jottei hevonen rysähtäisi. Kaikista ongelmallisimpia ovat laukka ravi siirtmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tein tästä siirtymäongelmasta oman postauksen joka julkaistaan perjantaina, toivottavasti saat siitä apua ongelmaasi!

   Sari

   Poista