keskiviikko 5. elokuuta 2015

Hasse Sidbäck kouluttaa Suomessa 22. - 23.08.2015

Hasse Sidbäck, vanha kunnon hevosmies, kouluttaa Suomessa 22.-23.08.2015. Hasse ei Suomessa turhan usein käy, joten jokainen kurssi on kullanarvoinen kun siihen mahdollisuus suodaan. Hasse asuu Ruotsissa, mutta puhuu täydellistä suomea.

Nyt Hasse tulee Joutnaan, Perniöön, ja viettää siellä tuon kyseisen viikonlopun opettaen meitä hevosen käsittelyssä, ajossa, ratsastuksessa ja ihan missä kenelläkin vaan tulee mieleen. Kurssi räätälöidään aina osallistujien mukaan, joten jokainen kurssilainen saa apuja juuri siihen omaa mieltä vaivanneeseen asiaan. Jos vaikka olet aina halunnut oppia ohjasajoa, on tämä oiva tilaisuus siihen.

Minun oma hevosmiestaitoni on saanut viime vuosina vahvistusta juuri Hasselta, ja omia hevosiani seuratessa
voin ilolla todeta että olemme oikealla tiellä! On ilo harrastaa hevosilla jotka ovat aina mielellään ihmisen seurassa ja tekevät aina töitä hyvällä asenteella, ihmisen puolesta.

Kurssipaikkoja on jäljellä, mutta ilmoittautumisen kanssa alkaa olla jo kiire, nimittäin tällä viikolla pitäisi ilmoittautua!

Tulkaa ihmeessä mukaan, olisi mukava tavata teitä ihan livenäkin, uskon kyllä että juttua riittää hevosista, ratsastuksesta ja vaikka mistä!

Kurssin järjestää Eestin Raskaat Vetohevoset Ry, joiden sivuilta näet tarkemmat tiedot kurssista.

Nähdään kurssilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti