keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kuukauden koulurata, ehdotuksia pyydetään!

Heippa teille kaikille ja oikein hyvää ja hyytävän kylmää uutta vuotta!

Ajattelin tänä vuonna toteuttaa postaussarjan jossa käyn yksi kerrallaan läpi eri kouluratojen ratsastamisen, mitä kussakin kouluradassa arvostellaan ja miten saat niistä parhaimmat pisteet. Eli käytännössä käydään läpi valmistautuminen tietyn kouluradan ratsastamiseen ja sen jälkeen itse radan ratsastus, ja käyn myös jonkin verran läpi mihin tuomarin tulisi kiinnittää huomiota missäkin radassa.

Helppoahan se olisi ottaa vaan jokainen SRL:n hyväksymä koulurata käsittelyyn, mutta koska ihan kaikkia kouluratoja ei kisoissa käytetä, tarvitsen nyt teidän apuanne.

Joten, ehdota kommenttiboksissa kouluratoja joihin toivot "Kuukauden koulurata"-postausta.

Ja jotta homma pysyy meille tavallisille kuolevaisille sopivalla tasolla, pidetään helppo A-taso maksimina, eiköstä vaan?

Kiitos jo etukäteen kaikille kommentoijille!


4 kommenttia:

 1. Loistoidea!!!
  Aloitetaanko ihan ihan ihan pohjalta? Mulla on tunneilla käynyt aivan ihana 7v ratsastajan alku, joka haluaisi kovasti jo mennä kisoihin. Mikäs se olisi joku Helppo D, josta aloittaa. :)
  Myöskin nämä perinteiset KN-speciaalit ja muut joita paljon järjestetään.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin,aloitetaan ihan niistä helpoimmista. Helppo D (joku/jotkut niistä) ja K.N. on siis ainakin listalla!

  Sari

  VastaaPoista
 3. SRL:n sivuilta kun katselin niin ei ole kuin yksi ohjelma helppo D:ssä, D3. Helppo C:tä löytyy kolme eri variaatioita jne. Ei erityistoivomuksia :)

  VastaaPoista
 4. No niin, eli helppo D:3 on siis ensimmäisenä! Jatketaan siitä varmasti sitten nousevasti!

  Olisihan sitä itsekin voinut käydä SRL:n sivuilta katsomassa, mutta ajattelin että te tiedätte mitä kisoissa eniten käytetään! Täytyypä käydä liiton sivut katsomassa että miten paljon ohjelmat ovat vuosien saatossa muuttuneet, eikös niihin joihinkin jotain muutoksiakin tehty jossain vaiheessa?

  Sari

  VastaaPoista